SprayPay logo gespreid betalen
 • Rente vanaf 3.6%

 • €5000 tot €75.000 lenen

 • Boetevrij aflossen

 • kosteloos oversluiten

Je leningen oversluiten? Bespaar geld, verlaag je lasten!

Heb je de rente van jouw lopende lening wel eens vergeleken met de actuele rente? In bijna alle gevallen kan je besparen op de kosten van jouw persoonlijke lening of doorlopend krediet. De rente is gedaald; grote kans dat jij een te dure lening hebt. Je kunt meestal je lening kosteloos oversluiten zodat je direct minder uitgeeft en/of je geld leuker kan besteden.

Vul het aanvraagformulier in dan berekenen wij wat jij kan besparen!

 • 1. Profiteer van een lagere rente. Rente vanaf 3.6%

  De rente op een groot leenbedrag is lager dan de rente op kleine leningen. De rente staat momenteel historisch laag. Omdat je kosteloos mag aflossen kun je direct profiteren van een lager rentetarief.

 • 2. Betaal nog maar één vast bedrag per maand

  Door je lening over te sluiten naar 1 geldverstrekker, ben je ook sneller van je lening verlost. Je betaalt niet alleen een lagere rente maar je kunt ook je looptijd wijzigen en je krijgt nieuwe leenvoorwaarden. Dat geeft je financiële rust en een duidelijk overzicht.

 • 3. Lagere maandlasten of kortere looptijd

  Na het oversluiten van je dure lening ga je of minder per maand betalen of de looptijd van je nieuwe lening is korter. Na het oversluiten van je persoonlijke lening krijg je van ons ook nieuwe voorwaarden die vaak gunstiger zijn dan de oude.

 • 4. Extra geld nodig

  Biedt de huidige lening niet voldoende mogelijkheden? Als jouw persoonlijke en financiële situatie het toestaat mag je ook een hoger leenbedrag aanvragen

 • 5. Soorten leningen

  Alle soorten leningen en kredieten kun je oversluiten. Dus niet alleen je persoonlijke lening en doorlopend krediet maar ook bijvoorbeeld: een autolening, de lening bij een creditcard organisatie, de lening bij SprayPay en bijvoorbeeld bij Wehkamp

 • 6. Geen extra kosten voor het oversluiten van je leningen

  SprayPay regelt kosteloos de overstap voor je en begeleidt jou tijdens het aanvraagproces. SprayPay geeft geen advies over jouw financiële situatie.

SprayPay logo gespreid betalen

Heb jij meerdere leningen bij verschillende aanbieders? Sluit jouw lening dan over om te profiteren van lagere rentes en het gemak van één aanbieder.

Hoe werkt het oversluiten van jouw leningen?

Stap 1
Wij ontvangen jouw online aanvraag

Stap 2
Wij nemen contact met jou op om de aanvraag procedure te doorlopen

Stap 3
Binnen 30 minuten ontvang jij een offerte. Deze offerte kun jij online ondertekenen en terugsturen

Stap 4
Na controle en akkoord stort de financierder het geldbedrag op jouw rekening

Hoe het werkt voor jouw klant?

SprayPay Proces mobiel stap 1

Stap 1
Wij ontvangen jouw online aanvraag

SprayPay Proces mobiel stap 2

Stap 2
Wij nemen contact met jou op om de aanvraag procedure te doorlopen

SprayPay Proces mobiel stap 4

Stap 3
Binnen 30 minuten ontvang jij een offerte. Deze offerte kun jij online ondertekenen en terugsturen

SprayPay Proces mobiel stap 5

Stap 4
Na controle en akkoord stort de financierder het geldbedrag op jouw rekening

Veel gestelde vragen

Wie is SprayPay

Webfin Leningen BV (Handelsnaam SprayPay) is betrouwbaar; zij beschikt over de benodigde vergunningen van de AFM. De AFM is de toezichthouder op de financiële markt en die verstrekt alleen vergunningen aan kredietaanbieders en –bemiddelaars die voldoen aan hun eisen. SprayPay is altijd op de hoogte van nieuwe regelgeving en actualiteiten en ontwikkelingen op de financiële markt.

Met wie werkt SprayPay samen?

SprayPay werkt samen met BNP Paribas Personal Finance. BNP Paribas Personal Finance is Europees marktleider op het gebied van particuliere leningen. Met vestigingen in meer dan 30 landen heeft het 17.500 medewerkers. In Nederland financiert BNP Paribas Personal Finance twee producten; consumptief krediet en hypotheken.

Consumptief krediet

Sinds eind 2017 biedt BNP Paribas Personal Finance De Persoonlijkste Lening aan voor particuliere klanten. Dit doen ze via het intermediairekanaal in een volledig digitaal proces. Op deze bieden ze een innovatieve financiering aan middels een flexibele en platte organisatie.

SprayPay werkt op basis van execution only

SprayPay werkt op basis van execution only. Dit betekent dat jij een lening afsluit zonder tussenkomst van een adviseur en dat je geen advies krijgt. Daarom betaal je ook geen advieskosten. Het aanvraagproces wordt online gedaan en is het aanvraagproces kort. Uiteraard helpt SprayPay jou wel bij de aanvraag maar zij geeft dus geen advies over jouw financiële situatie.

Welke kosten zijn er verbonden aan het afsluiten van een lening?

Jij betaalt via SprayPay geen afsluitkosten. Dat kan, omdat wij van de kredietverstrekker(s) maandelijks een vergoeding ontvangen voor onze dienstverlening.

Kan ik via SprayPay lenen als ik een BKR codering heb?

Als jij een codering hebt bij het BKR, dan betekent dat er bijzonderheden zijn ontstaan op een eerder afgesloten krediet. Dat gebeurt bijvoorbeeld als u een betalingsachterstand hebt (gehad). In dat geval kunt u niet lenen via SprayPay. In enkele gevallen wordt er een uitzondering gemaakt wanneer deze codering weer hersteld is.

Hoeveel rente moet ik betalen?

Rente is de vergoeding die je betaalt voor het lenen van geld. Hoe hoog die rente is, is afhankelijk van onder andere uw leeftijd, de aard en hoogte van jouw inkomen en de hoogte van jouw woonlasten. Wil jij weten hoeveel rente jij betaalt? Vraag dan een offerte voor een lening aan. Jij ontvangt dan geheel kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte.

Meer weten?

Vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op om de aanvraag procedure uit te leggen. Wij geven geen advies over jouw financiële situatie.

Contact formulier lening samenvoegen
Interesse in:
Bezig met versturen