Bed gespreid betalen

Een bed gespreid betalen is mogelijk bij onderstaande webshops.
Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

Een bed gespreid betalen via SprayPay

Wil jij een nieuw matras, een nieuw bed of boxspring en deze graag gespreid betalen? Dat kan via SprayPay bij de bovenstaande aangesloten webshops. Deze webshops hebben een zeer ruimte collectie bedden, boxsprings en matrassen in hun assortiment. De aangesloten bedden webshops bieden veel topmerken aan tegen goede prijzen. De webshops bieden zo’n breed assortiment aan dat er voor iedereen een bed te vinden is dat volledig past in zowel het ligcomfort als het design. De bedden zijn namelijk makkelijk samen te stellen via de webshop en wordt vervolgens geproduceerd. Nog een ander voordeel: Als de bestelling wordt goedgekeurd door SprayPay wordt het eerste termijnbedrag pas afgeschreven na 30 dagen. Waarschijnlijk heb jij dan al jouw droom bed in huis en ook nog eens mogelijk voor een relatief voor een laag maandbedrag.

De aangesloten webshops verkopen o.a. de volgende bedden merken: Auping, Tempur, Eastborn, Hennesey, Pernoza, Pullman, Essentials, M Line, Comfortline, Sealy, Businessclass, Cinderella en nog veel meer!

Een nieuw bed kopen komt vaak niet gepland en daarom heeft SprayPay gespreid betalen een mooie oplossing, namelijk het bed gespreid betalen. Want het vervangen van jouw matras of jouw bed is wellicht groter dan jij denkt. Slecht slapen kan namelijk grote invloed hebben op jouw functioneren en voor de algehele gezondheid. Het is verstandig om jouw matras na 5 tot 10 jaar te vervangen. Ook al is het ligcomfort na 10 jaar nog goed is het namelijk wel onhygiënisch geworden en is er een grote kans dat het vermogen sterk is teruggelopen. Wanneer gaan de meeste consumenten pas een nieuw matras kopen? Als zij last krijgen van hun rug. Door de betaalmethode van SprayPay hoeft deze aankoop niet gepland te worden maar kan jouw nieuwe matras gewoon per maand worden afbetaalt.

SprayPay – gespreid betalen kan worden gebruikt als het aankoopbedrag tussen de € 250 – € 5.000 ligt. Jouw aankoop kan je in de volgende termijnen terugbetalen: 12, 18, 24 of 36 maanden. Selecteer bij een van onze web Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt.

Wil jij liever de bedden eerst zelf bekijken? Dit kan bij de volgende Showrooms:

  • Lusanna Almere (Flevoland), Hasselt (Limburg (België))
  • Livengo Westerhoven (Noord-Brabant)
  • Silvano Waterbedden Dinxperlo (Gelderland)
  • Yumeko Amsterdam (Noord-Holland)
  • Nachtrust Beuningen (Gelderland)

Heb jij verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Of ben jij benieuwd bij welke andere webshops de betaalmethode van SprayPay ook nog wordt aangeboden? Neem contact met ons op via consument@spraypay.nl