Partners

Pay. – Payment Service Provider

Pay.: maakt online betalingen vanzelfsprekend. Of u nu start met een webshop of fysieke winkel, wij ontzorgen uw onderneming bij één van de meest belangrijke onderdelen van uw onderneming, de betaling! Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt, één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar uw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectiemogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

CardGate: Dé kassa voor je webshop

Wij zijn CardGate, de payment service provider voor jouw webshop. Wij bieden onze klanten de vriendelijkste service met een grote glimlach. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen en snel worden geholpen. Daarom zijn wij goed bereikbaar via chat, telefoon of e-mail. Wij voorzien je graag van een passend advies. CardGate biedt alle veelgebruikte betaalmethoden, helpt je bepalen wat slim is voor jouw webshop, maakt het installeren van de betaalmethoden van jouw keuze wel héél simpel en regelt en registreert vervolgens alle betalingen op jouw webshop.

CycleSoftware: Software voor de tweewieler retail

CycleSoftware

Ooit zijn we begonnen met een betere software oplossing voor tweewieler retail, omdat we zelf niet tevreden waren met bestaande oplossingen. Het ontwikkelen van software voor optimale ondersteuning van inkoop, verkoop en service-activiteiten is onze core business.

Bij CycleSoftware kijken we niet alleen naar de processen op de winkelvloer. We gaan een stap verder door het ontwikkelen van slimme online oplossingen, koppelingen, e-commerce en mobiele applicaties. De producten welke we aanbieden zullen daarom gericht zijn op service-verbetering bovenop de kracht van de lokale winkels.

Bij CycleSoftware geloven we dat innovaties alleen mogelijk worden door een krachtige samenwerking tussen dealers, leveranciers en branche organisaties. We investeren daarom veel in de ontwikkeling van API’s voor het koppelen van externe systemen.

CycleSoftware – gearing for success

Shoptrader

Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en ontelbare koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten. Ook voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Met professionele templates kan werkelijk iedereen eenvoudig een webwinkel starten bij Shoptrader. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk voor de uitgebreidere wensen en naast de B2C mogelijkheden, biedt Shoptrader ook B2B oplossingen aan. Persoonlijke ondersteuning staat hoog in het vaandel bij Shoptrader, daarom geven wij ook workshops in Amsterdam Noord of we komen bij u langs om ons product toe te lichten.