Pay.nl

Pay.nl: maakt online betalingen vanzelfsprekend. Of u nu start met een webshop of fysieke winkel, wij  ontzorgen uw onderneming bij één van de meest belangrijke onderdelen van uw onderneming, de betaling!  Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt, één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar uw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectiemogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

Zeo geeft bedrijven online spierballen

Zeo is geen luxe merk en heeft geen sterallures. Ze zijn een club nuchtere slimmeriken die altijd iets meer willen doen. Want Zeo gelooft dat je energie krijgt van winnen! Als jij wint, winnen zij.

Het team van online marketeers en webdevelopment specialisten ontwikkelt een online strategie, vindt jouw doelgroepen en realiseert je branding. Zeo verzorgt integrale webshops en krachtige websites en zorgt voor de juiste boodschap in op het juiste moment. Zodat de klanten van Zeo met slimme oplossingen de doelen kunnen realiseren die ze voor ogen hebben.

Zeo werkt met energie en expertise vanuit een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. Een transparant pand met een persoonlijke tint. Zo werken we op afstand, maar ook altijd dichtbij. Jij weet altijd met wie je werkt. Dat is Zeo.

Onze kernwaarden komen niet voort uit een wensenlijstje van het management. De kernwaarden zitten in ons DNA. Iedereen kent ze, doet ze en voelt zich er goed bij.

  • Competitie
  • Aanpakken
  • Plezier maken
  • Samenwerken

SprayPay officieel partner van JEROME

Elke online ondernemer is dagelijks bezig met meer conversie en meer omzet. Gespreid betalen via SprayPay draagt hier o.a. aan bij. Om onze klanten dagelijks online te laten groeien zijn wij nu officieel partner van JEROME. Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Voor een vaste prijs per maand heb jij de beschikking over een heel digital marketingteam. JEROME biedt alles op het gebied van digital marketing om jouw online doelstellingen te behalen. Zij werken o.a. voor ANWB, DesignOnline24, KARWEI, Ruiter Dakkapellen en Triora.

Speciaal voor alle SprayPay klanten en relaties biedt JEROME nu tijdelijk € 500,- advertentietegoed als jij minimaal 6 maanden samen gaat werken met JEROME.