Partners

Pay. – Payment Service Provider

Pay.: maakt online betalingen vanzelfsprekend. Of u nu start met een webshop of fysieke winkel, wij ontzorgen uw onderneming bij één van de meest belangrijke onderdelen van uw onderneming, de betaling! Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt, één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar uw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectiemogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

CycleSoftware: Software voor de tweewieler retail

CycleSoftware

Ooit zijn we begonnen met een betere software oplossing voor tweewieler retail, omdat we zelf niet tevreden waren met bestaande oplossingen. Het ontwikkelen van software voor optimale ondersteuning van inkoop, verkoop en service-activiteiten is onze core business.

Bij CycleSoftware kijken we niet alleen naar de processen op de winkelvloer. We gaan een stap verder door het ontwikkelen van slimme online oplossingen, koppelingen, e-commerce en mobiele applicaties. De producten welke we aanbieden zullen daarom gericht zijn op service-verbetering bovenop de kracht van de lokale winkels.

Bij CycleSoftware geloven we dat innovaties alleen mogelijk worden door een krachtige samenwerking tussen dealers, leveranciers en branche organisaties. We investeren daarom veel in de ontwikkeling van API’s voor het koppelen van externe systemen.

CycleSoftware – gearing for success

Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Daarnaast is Vendit deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Klik hier voor meer informatie over Vendit op

Wilmar

Doe jij de fietsen, doen wij de rest. Volgens Wilmar zou dat de standaard moeten zijn. Wij, de techneuten, helpen je vooruit met passende software en ict-oplossingen. Zo vind jij, de fietsexpert, een hervonden focus op de dingen die er echt toe doen: vakmanschap, klanten en nieuwe ambities voor jouw fietsenwinkel, werkplaats of fietsenverhuur. Onze standaarden:

  1. Verbondenheid
    Wilmar gaat over automatisering en digitalisering, juist omdat wij het persoonlijk contact en vakmanschap in de fietsenwinkel in ere willen houden. Daarom staan wij voor verbondenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een gedegen persoonlijke klantenservice
  2. Gebruiksvriendelijk
    Administratie, voorraad, werkplaatsplanning, verhuur, inkoop… Jij regelt alles binnen 1 account, net als jouw klanten! Zij maken gemakkelijk een online werkplaatsafspraak of doen een aankoop in de webshop. Wat is er gekocht of gepland? Jij hebt overzicht over alle beslissingen.
  3. Vernieuwend
    Waarom wij de dingen maken die we maken, zegt iets over onze klanten. Onze innovaties zijn gebaseerd op hun ervaringen en vragen. Wij doen ons best het systeem, de modules en features waar nodig aan te vullen en te updaten.

SitePack

Bij SitePack kan je binnen enkele minuten een prachtige eigen webshop maken. SitePack is een zeer compleet platform, waarmee veel mensen een website of webwinkel kunnen beginnen.
Doordat SitePack ook investeert in koppelingen met derde partijen, krijg je er naar eigen wens veel mogelijkheden bij. Via de Pay integratie kan je bijvoorbeeld gemakkelijk betalingen ontvangen van Spraypay.
Het is ook mogelijk om met bekende kassasystemen zoals CycleSoftware of Wilmar te koppelen, waardoor bijvoorbeeld je productenaanbod automatisch wordt bijgewerkt. Bestellingen doorsturen naar andere softwaresystemen hoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wil jij een webshop maken? Klik hier voor meer informatie.

Mocht je nog niet klaar zijn voor een eigen webshop, dan kan je ook een eigen website maken bij SitePack. Selecteer een thema en pas deze naar je eigen wensen aan. Wij verzorgen vervolgens de webhosting, e-mail en domein registratie van je bedrijf. Je kunt altijd meer domeinnamen registreren tegen een voordelig tarief en deze ook laten doorverwijzen naar je eigen bedrijfswebsite. Wil jij een website maken? Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over Sitepack.

Logic4

Logic4 is hét alles-in-één softwarepakket voor (middel)grote handelsbedrijven. Met Logic4 beheer je jouw B2B/B2C webshop(s), inkoop, voorraad, productinformatie, CRM, offertes, orders, facturatie, boekhouding, dashboards en meer vanuit één centraal systeem.
Alleen bij Logic4 is jouw webshop écht volledig geïntegreerd met de bedrijfssoftware. De functies voor verkoop, logistiek en administratie zitten in hetzelfde systeem. Dus je hebt nooit meer last van slecht werkende koppelingen en hoeft nooit meer gegevens dubbel in te voeren. Zo wordt ondernemen weer leuk!

Klik hier voor meer informatie over Logic4.

CardGate: Dé kassa voor je webshop

Wij zijn CardGate, de payment service provider voor jouw webshop. Wij bieden onze klanten de vriendelijkste service met een grote glimlach. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen en snel worden geholpen. Daarom zijn wij goed bereikbaar via chat, telefoon of e-mail. Wij voorzien je graag van een passend advies. CardGate biedt alle veelgebruikte betaalmethoden, helpt je bepalen wat slim is voor jouw webshop, maakt het installeren van de betaalmethoden van jouw keuze wel héél simpel en regelt en registreert vervolgens alle betalingen op jouw webshop.

Shoptrader

Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en ontelbare koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten. Ook voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Met professionele templates kan werkelijk iedereen eenvoudig een webwinkel starten bij Shoptrader. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk voor de uitgebreidere wensen en naast de B2C mogelijkheden, biedt Shoptrader ook B2B oplossingen aan. Persoonlijke ondersteuning staat hoog in het vaandel bij Shoptrader, daarom geven wij ook workshops in Amsterdam Noord of we komen bij u langs om ons product toe te lichten.