Zo werkt gespreid betalen
met SprayPay

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen.

Voor sommige categorieën zijn ook de looptijden 48 en 60 maanden beschikbaar. We willen namelijk niet dat de levensduur van het product korter is dan de looptijd.

Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Benieuwd wat jouw aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Kies op de betaalpagina van de webshop voor gespreid betalen met SprayPay. Je start direct het aanvraagproces. Aan de hand van je gegevens en een aantal checks beoordelen wij razendsnel je aanvraag. De beoordeling vindt 24/7 online plaats. We checken of je het maandbedrag kunt betalen want we willen natuurlijk voorkomen dat je de vaste lasten niet meer kunt betalen. Betalen met SprayPay is daarom haalbaar en verantwoord.

Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je direct genieten van je aankoop. Gespreid betalen met SprayPay is ook bij steeds meer fysieke winkels mogelijk. Je vraagt het aan bij de kassa en ontvangt per sms of e-mail een link om de aanvraag te starten.

SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer: 12045002).Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen. Lees hier meer over onze organisatie.

Heb je nog vragen? Vind het antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Bereken je maandbedrag

Zet in de onderstaande banner jouw aankoopbedrag & klik op bereken.
Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag.

SprayPay - Gespreid betalen
4.2
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Guerrera De DiosGuerrera De Dios
16:45 26 Mar 23
Ik ben bij mijn eerste aanvraag afgewezen en heb alsnog contact opgenomen met SprayPay. De medewerker heeft ondanks alles alsnog voor me uitgezocht wat de reden van afwijzing was. Achteraf bleek dat ik een onjuiste antwoord heb aangevink gedurende het aanvraagproces. Ik mocht mijn aanvraag opnieuw indienen en heb in 2 dagen mijn ijskast thuis ontvangen. Ik ben dankbaar dat de medewerker niet heeft opgegeven. Bedankt mw. Saskia!
Martijn AppelMartijn Appel
15:31 22 Feb 23
Makkelijk en snel, vind het voor hele dure aankopen een perfecte nette oplossing..duidelijk helder en makkelijk!
Cees MoesCees Moes
18:08 21 Feb 23
Heel fijn geholpen en alles snel geregeld om in termijnen te betalen echt een aanrader voor mensen die een grote uitgave heb en niet in een keer kan betalen ....
Super snel geregeld!Wat een snelle afhandeling, voor het aankoop te kunnen doen! Heeft tevens het mogelijk om kosteloos afbetaling te voldoen, voor snelle aflossing! Super bedankt!
js_loader