SprayPay –
gespreid betalen voor webshops en winkels

Gevulde winkelmandjes die niet afgerekend worden of bezoekers die lang op je website blijven maar niks kopen, het zijn signalen van geinteresseerde consumenten die blijkbaar te veel twijfelen over een aankoop. Het in één keer een groot bedrag moeten afrekenen kan zo maar eens de reden zijn. Grote kans dat als het mogelijk is het bedrag gespreid te betalen, deze klanten wel meteen een aankoop doen.

Door SprayPay als betaalmethode toe te voegen, kun je jouw omzet significant laten groeien. Producten of diensten worden namelijk voor veel meer mensen, direct betaalbaar. Door het aanbieden van SprayPay zal ook de gemiddelde orderwaarde flink stijgen.

Omzetstijging
5 tot 15%

Omzetstijging
5 tot 15%

Retour-
percentage
onder de 3%

Retour-
percentage
onder de 3%

Eenvoudige
implementatie

Eenvoudige
implementatie

SprayPay wil webshops helpen groeien. De implementatie van onze betaalmethode is daarom makkelijk en kosteloos en eenmaal beschikbaar zorgt het voor een lager retourpercentage. We berekenen geen aansluitkosten of maandelijkse kosten. Onze betaalmethode plaatsen wij op jouw betaalpagina door middel van één van onze plug-ins. Hierdoor is de aansluiting binnen enkele minuten geregeld. Heb jij op maat gemaakte software? Geen enkel probleem! Met onze API is de aansluiting ook mogelijk. Voor vragen kun je altijd terecht bij je eigen accountmanager.

SprayPay wil zeker weten of jouw klant met de aankoop niet in de financiële problemen komt. Om die reden stellen wij de consument een aantal vragen en checken wij bij BKR of de nieuwe aflossingsverplichting past binnen het financiële plaatje. Binnen enkele seconden kunnen wij beoordelen of jouw klant voor gespreid betalen in aanmerking komt en weet je dus of de transactie doorgaat. De aanvraag gaat volledig online en kan 24/7 gedaan worden, dus ook in het weekend.

Ongeacht of jouw klant wel of niet aan zijn/ haar betaalverplichtingen voldoet; SprayPay garandeert de betaling richting de webshop binnen 30 dagen.

Van een gedeelte van onze klanten zien we dat ze wachten tot het salaris gestort is of het vakantiegeld binnen. Sinds we SprayPay als betaalmethode hebben toegevoegd zien we dat deze doelgroep eerder hun aankoop kunnen doen.

Joep Verbunt, Founder Matt Sleeps

Hoe werkt het voor jouw klanten?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Sinds we SprayPay aanbieden zien we veel nieuwe klanten. 95% van de klanten die voor SprayPay kiest had nog nooit eerder bij ons besteld. Ook geven ze 3x zoveel uit dan het gemiddelde.

Steven Poldner, E-commerce manager Cameraland

Meer weten?

Vul je bedrijfsgegevens in. Wij nemen contact met je op om je vervolgens uitgebreid te informeren.

    Telefonisch contact?

    Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur & tussen 13:00 en 17:00