Over SprayPay...

SprayPay is dé Nederlandse aanbieder van achteraf, gespreid betalen. Met SprayPay kunnen producten en diensten met een orderwaarde van €250 tot €5.000, achteraf, in termijnen betaald worden.

Door gespreid te betalen met SprayPay kunnen consumenten hun wensen direct uit laten komen. Maar wel op een verantwoorde manier. Door een kredietcheck vooraf voorkomt SprayPay dat consumenten verplichtingen aangaan die ze niet na kunnen komen. En door een looptijd tot 36 maanden aan te bieden en eerder aflossen kosteloos mogelijk te maken, is afbetalen altijd haalbaar en verantwoord.

Door SprayPay aan te bieden als betaaldienst, kunnen webshops hun omzet significant laten groeien. Producten en diensten worden namelijk voor veel meer mensen, direct betaalbaar. SprayPay wil webshops helpen groeien. De implementatie is daarom makkelijk en kosteloos en eenmaal beschikbaar zorgt het voor een lager retourpercentage.

SprayPay wil innovatief zijn door vooruitstrevende en klantvriendelijke betaaloplossingen aan te bieden. Zo vergroten we de financiele mogelijkheden van zowel consumenten als ondernemers. Wij hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toestemming verkregen onder het vergunningsnummer 12045002 om kredieten te mogen verlenen.

Het kantoor van het familiebedrijf SprayPay is gevestigd in Breukelen. SprayPay is de handelsnaam van Webfin Leningen BV. Wij zijn als jonge, onafhankelijke Nederlandse kredietverlener onderdeel van Webfin Holding BV.