Jouw webshop optimaliseren

Met SprayPay kun je jouw omzet significant laten stijgen. Webshopbezoekers die twijfelen over een aankoop omdat ze in één keer een groot bedrag moeten betalen, kopen wellicht wel als ze gespreid kunnen betalen. Het is daarvoor wel belangrijk dat de mogelijkheid om gespreid te betalen met SprayPay, goed wordt gecommuniceerd.

Hoe verhoog je de conversie met SprayPay?

Vermeld het maandbedrag

Je maakt het je klanten erg makkelijk door bij de prijs op de productpagina, direct het maandbedrag bij gespreid betalen te vermelden. Zo wordt de keuze voor gespreid betalen erg aantrekkelijk en verlaag je de koopdrempel.

Download gratis de SprayPay – Gespreid betalen plug-in voor WooCommerce om binnen enkele seconden maandbedragen te tonen op de productpagina.

Gebruik je een ander platform? Neem dan contact met ons op. Er zijn genoeg andere mogelijkheden om het maandbedrag te tonen.

Plaats ons logo

Het helpt enorm als je het SprayPay logo op je website plaatst. Hoe eerder je jouw klant informeert over de mogelijkheid om gespreid te betalen, hoe hoger de omzetstijging. Plaats ons logo zeker in het rijtje betaalmogelijkheden vlakbij

de plek waar je ook de prijs communiceert. Je kunt de betaalmogelijkheden incl. het SprayPay logo bijvoorbeeld ook in de footer plaatsen.

Het kleine logo zonder ‘Gespreid betalen’ plaats je in het rijtje betaalmogelijkheden. Het logo met ‘Gespreid betalen’ is voor andere plekken op je site.

Check-out optimalisatie

Plaats SprayPay direct onder IDEAL bij de betaalmogelijkheden. Zorg dat de naam SprayPay – Gespreid betalen  in de check-out volledig is uitgeschreven i.p.v. alleen SprayPay. Hoe eerder en duidelijker de uitleg hoe SprayPay werkt, hoe hoger de omzetstijging.

Uitleg SprayPay

Als je een pagina hebt waar de verschillende betaalmethodes worden uitgelegd, dan hebben wij teksten over SprayPay die je hier kunt plaatsen.

Zet onze rekentools op jouw website

Consumenten kunnen op de website van SprayPay, op basis van enkele gegevens zoals netto-inkomen en woonsituatie, hun maximale aankoopbedrag berekenen. Ook staat er op onze website een tool om op basis van het aankoopbedrag en de betaaltermijn de maandelijkse kosten te berekenen. Deze rekentools kun je ook direct op jouw website plaatsen. Ook dit draagt bij aan een omzetstijging via gespreid betalen. Je plaatst de tools door een code te plaatsen op jouw website.

Copy to Clipboard

Download code

Copy to Clipboard

Download code

Wil je in een keer al ons materiaal voor optimalisaties downloaden?