Fotocamera of Videocamera gespreid betalen

Fotocamera’s of Videocamera’s gespreid betalen is mogelijk bij onderstaande webshops.
Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

SprayPay - Gespreid betalen
4.2
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Guerrera De DiosGuerrera De Dios
16:45 26 Mar 23
Ik ben bij mijn eerste aanvraag afgewezen en heb alsnog contact opgenomen met SprayPay. De medewerker heeft ondanks alles alsnog voor me uitgezocht wat de reden van afwijzing was. Achteraf bleek dat ik een onjuiste antwoord heb aangevink gedurende het aanvraagproces. Ik mocht mijn aanvraag opnieuw indienen en heb in 2 dagen mijn ijskast thuis ontvangen. Ik ben dankbaar dat de medewerker niet heeft opgegeven. Bedankt mw. Saskia!
Martijn AppelMartijn Appel
15:31 22 Feb 23
Makkelijk en snel, vind het voor hele dure aankopen een perfecte nette oplossing..duidelijk helder en makkelijk!
Cees MoesCees Moes
18:08 21 Feb 23
Heel fijn geholpen en alles snel geregeld om in termijnen te betalen echt een aanrader voor mensen die een grote uitgave heb en niet in een keer kan betalen ....
Super snel geregeld!Wat een snelle afhandeling, voor het aankoop te kunnen doen! Heeft tevens het mogelijk om kosteloos afbetaling te voldoen, voor snelle aflossing! Super bedankt!
js_loader

Fotocamera’s of Videocamera’s gespreid betalen via SprayPay

Via SprayPay kan je jouw nieuwe fotocamera of videocamera gespreid betalen. Hierdoor hoef je niet direct al je reserves aan te spreken en kun je wel direct genieten van de nieuwe nieuwe camera. Je kan kiezen uit de volgende termijnen: 12, 18, 24 of 36 maanden. Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.  Het eerste maandbedrag wordt na 30 dagen afgeschreven.

De aangesloten webshops verkopen allerlei soorten camera’s met alle benodigde accessoires. Ze verkopen fotocamera’s, videocamera’s, lenzen / objecten, camera flitsers, camera statieven, camera filters, tassen en koffers, verrekijkers en telescopen. Daarnaast bieden ze ook fotografie cursussen aan. Ze verkopen onder andere de volgende merken: Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic, Olympus, Pentax, Leica, Hasselblad, Sigma, Tamron, Swarrovski. SprayPay financiert de volledige winkelwagen in de webshop. Het is dus bijvoorbeeld ook mogelijk om een camera en een verrekijker tegen een laag maandbedrag te kopen. Is de aankoop gedaan en wil je deze toch annuleren binnen 14 dagen? Dan kan! Zodra de winkel de producten terug heeft ontvangen wordt de aankoop geannuleerd. Wil jij liever de producten in het echt zien? Dat kan! De aangesloten winkels hebben ook showrooms in Nederland. CameraNu.nl heeft in de volgende plaatsen haar winkels: Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en het hoofdkantoor zit in Urk. Cameraland heeft haar winkel in Alkmaar zitten. Na jouw bezoek kun je de producten in de webshop bestellen en afrekenen met SprayPay – Gespreid betalen.

Wil jij alvast weten wat jouw maandbedrag zal worden? Bereken het via: https://www.spraypay.nl/maandbedrag/

Heb je verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Kijk of het antwoord staat tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.