Fiets gespreid betalen

Fietsen gespreid betalen is mogelijk bij onderstaande webshops.
Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

SprayPay - Gespreid betalen
4.2
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Guerrera De DiosGuerrera De Dios
16:45 26 Mar 23
Ik ben bij mijn eerste aanvraag afgewezen en heb alsnog contact opgenomen met SprayPay. De medewerker heeft ondanks alles alsnog voor me uitgezocht wat de reden van afwijzing was. Achteraf bleek dat ik een onjuiste antwoord heb aangevink gedurende het aanvraagproces. Ik mocht mijn aanvraag opnieuw indienen en heb in 2 dagen mijn ijskast thuis ontvangen. Ik ben dankbaar dat de medewerker niet heeft opgegeven. Bedankt mw. Saskia!
Martijn AppelMartijn Appel
15:31 22 Feb 23
Makkelijk en snel, vind het voor hele dure aankopen een perfecte nette oplossing..duidelijk helder en makkelijk!
Cees MoesCees Moes
18:08 21 Feb 23
Heel fijn geholpen en alles snel geregeld om in termijnen te betalen echt een aanrader voor mensen die een grote uitgave heb en niet in een keer kan betalen ....
Super snel geregeld!Wat een snelle afhandeling, voor het aankoop te kunnen doen! Heeft tevens het mogelijk om kosteloos afbetaling te voldoen, voor snelle aflossing! Super bedankt!
js_loader

Fietsen gespreid betalen via SprayPay

Wil jij je stads Fiets, elektrische fiets, mountainbike (MTB), racefiets, vouwfiets of bakfiets in termijnen betalen, dan ben je in Bij SprayPay – gespreid betalen aan het juiste adres. De bovenstaande webshops zijn aangesloten waar jij dus fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen stadsfietsen, MTB’s en racefietsen gespreid kan betalen. Het is ook mogelijk om de accu van je elektrische fiets in termijnen te betalen. Bij de webshops die bij SprayPay zijn aangesloten kun je kiezen uit top merken zoals: Batavus, Sparta, Koga Fietsen, Cortina, Cortina Ecomo, Conway Fietsen, Victoria. Via SprayPay kun je de bovenstaande fietsmerken in 12, 18, 24 of 36 maanden betalen.

In 2019 is de elektrische fiets erg populair. De e-Bike is niet langer alleen maar voor de pensionado, heel Nederland is inmiddels klaar voor de elektrische fiets. Met een elektrische fiets wordt een grotere afstand die je comfortabel met de fiets kan overbruggen vele malen groter. Het is gezond en je staat ook niet in de file! Ben je zelf meer een hobby fietser dan een hele snelle fietser, zelfs dan biedt de elektrische fiets uitkomsten, de verkoop van e-Racefietsen en e-MTB’s is hard aan aan het stijgen.

Een nadeel is dat deze fietsen vaak erg duur zijn. SprayPay biedt met gespreid betalen een mooie oplossing. Door de maandelijkse termijnen kunnen de (elektrische) fietsen voor een relatief laag maandbedrag worden aangeschaft en hoef je niet direct je reserves aan te spreken. Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt. Heb jij een (elektrische) fiets, stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike (MTB), racefiets, vouwfiets of bakfiets besteld en wil jij liever een ander product van de webshop? Geen probleem! Daar gaat SprayPay soepel mee om. SprayPay berekent geen kosten voor een retour en stort het berekent het verschil en dit wordt verrekend met jouw maandbedrag. Koop jij vervolgens een duurdere fiets? Dan moet het aanvraagproces opnieuw worden doorlopen zodat we kunnen beoordelen of het verantwoordelijk is om een duurdere aankoop te doen.

Laat je inspireren door onze partners, voeg jouw favoriete fiets toe in de winkelwagen en reken af met de betaalmethode van SprayPay – Gespreid betalen. En wie weet race jij door de straten op je nieuwe (elektrische) fiets! stads Fiets, elektrische fiets, mountainbike (MTB), racefiets, vouwfiets of bakfiets.

Heb jij vragen over onze betaalmethode? Of ben jij benieuwd bij welke andere webshops de betaalmethode van SprayPay wordt aangeboden? Heb je verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Kijk of het antwoord staat tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.