Gespreid betalen is mogelijk bij meer dan 300 fietsen winkels!

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel

   SprayPay: Hoe werkt het?

   Winkelen
   Kies in de winkel het artikel dat je wil kopen

   Aanvragen
   Ga naar de kassa en ontvang een link per sms / e-mail en start daarmee de aanvraag

   SprayPay Proces stap 3

   Goedgekeurd!
   Neem de bestelling direct mee vanuit de winkel of maak een bezorg afspraak

   Terugbetalen
   Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso

   Alle termijnen betaald?
   Alle termijnen betaald en er staat geen bedrag meer open? SprayPay steunt een Goed doel!

   SprayPay: Hoe werkt het?

   SprayPay Proces mobiel stap 1

   Online winkelen
   Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben

   SprayPay Proces mobiel stap 2

   Betaal in termijnen
   Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen

   SprayPay Proces mobiel stap 3

   Afrekenen
   SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt

   SprayPay Proces mobiel stap 4

   Terugbetalen
   Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso

   SprayPay Proces mobiel stap 5

   Betaling afgerond
   Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!

   Gespreid betalen in de fysieke fietsenwinkel

   SprayPay gespreid betalen is niet alleen beschikbaar via de webshop maar tegenwoordig ook in de fysieke fietsenwinkel. Vind jij het prettig om een fiets niet online te kopen omdat jij niet weet welke fiets het beste bij jou past? Vul jouw postcode in en vindt de dichtstbijzijnde fietsenwinkel.

   Elke fietsenwinkel verkoopt verschillende soorten fietsen en uiteraard verschillende fietsenmerken. De winkels verkopen bijvoorbeeld de volgende merken: Batavus, Sparta, Koga Fietsen, Cortina, Ecomo, Conway, Victoria, Bakfiets, Gazelle en nog veel meer.

   De fietsenwinkels verkopen niet alleen stadsfietsen maar verkopen ook elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, vouwfietsen en soms verkopen de winkels ook scooters. Naast een nieuwe fiets financiert SprayPay ook de extra accessoires, denk bijvoorbeeld aan een extra sterke accu. Het gaat dus om het totale aankoopbedrag dus SprayPay is beschikbaar voor meerdere producten. Uiteraard wordt er wel op gelet dat de technische levensduur van de producten langer mee gaan dan de lening.

   SprayPay is beschikbaar als het aankoopbedrag tussen de €250 en €5000,- ligt. Ga naar de kassa en vraag om een betaallink van SprayPay. Deze link zal gestuurd worden via de SMS of via de E-mail. Via deze link kan de aanvraag worden gestart en kan jij binnen enkele minuten worden goedgekeurd. De kassa springt de kassa op ‘’betaald” en kan jij de fiets direct meenemen uit de winkel. Moet de fiets nog in elkaar worden gezet? Maak dan een bezorg afspraak of kies een gewenst afhaal moment.

   In het aanvraagproces van SprayPay kan jij standaard kiezen voor de volgende termijnen: 12, 18, 24 of 36 maanden. Wil jij eerder aflossen? Dat kan! Eerder of sneller aflossen is boetevrij. Neem contact met ons op en SprayPay stuurt jou een link waarmee het gewenste bedrag kan worden voldaan.

   Wil jij weten wat jouw maandbedrag wordt? Via www.spraypay.nl/maandbedrag kan jij dit eenvoudig uitrekenen. Op de overige pagina’s is ook meer informatie te vinden over SprayPay.

   Heb jij vragen over onze betaalmethode en kan jij het antwoord niet vinden? Of ben jij benieuwd bij welke andere winkels / webshops onze betaalmethode wordt aangeboden? Neem gerust contact met ons op via consument@spraypay.nl