Fietsenwinkels

Gespreid betalen is mogelijk bij meer dan 300 fietsen winkels!
Vind jouw dichtstbijzijnde winkel

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

Gespreid betalen in de fysieke fietsenwinkel

SprayPay gespreid betalen is niet alleen beschikbaar via de webshop maar tegenwoordig ook in de fysieke fietsenwinkel. Vind jij het prettig om een fiets niet online te kopen omdat jij niet weet welke fiets het beste bij jou past? Vul jouw postcode in en vindt de dichtstbijzijnde fietsenwinkel.

Elke fietsenwinkel verkoopt verschillende soorten fietsen en uiteraard verschillende fietsenmerken. De winkels verkopen bijvoorbeeld de volgende merken: Batavus, Sparta, Koga Fietsen, Cortina, Ecomo, Conway, Victoria, Bakfiets, Gazelle en nog veel meer.

De fietsenwinkels verkopen niet alleen stadsfietsen maar verkopen ook elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, vouwfietsen en soms verkopen de winkels ook scooters. Naast een nieuwe fiets financiert SprayPay ook de extra accessoires, denk bijvoorbeeld aan een extra sterke accu. Het gaat dus om het totale aankoopbedrag dus SprayPay is beschikbaar voor meerdere producten. Uiteraard wordt er wel op gelet dat de technische levensduur van de producten langer mee gaan dan de lening.

SprayPay is beschikbaar als het aankoopbedrag tussen de €250 en €5000,- ligt. Ga naar de kassa en vraag om een betaallink van SprayPay. Deze link zal gestuurd worden via de SMS of via de E-mail. Via deze link kan de aanvraag worden gestart en kan jij binnen enkele minuten worden goedgekeurd. De kassa springt de kassa op ‘’betaald” en kan jij de fiets direct meenemen uit de winkel. Moet de fiets nog in elkaar worden gezet? Maak dan een bezorg afspraak of kies een gewenst afhaal moment.

In het aanvraagproces van SprayPay kan jij standaard kiezen voor de volgende termijnen: 12, 18, 24 of 36 maanden. Wil jij eerder aflossen? Dat kan! Eerder of sneller aflossen is boetevrij. Neem contact met ons op en SprayPay stuurt jou een link waarmee het gewenste bedrag kan worden voldaan.

Heb jij vragen over onze betaalmethode? Of ben jij benieuwd bij welke andere webshops de betaalmethode van SprayPay wordt aangeboden? Heb je verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Kijk of het antwoord staat tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.