Gespreid betalen bij CameraNU.nl

16 november 2020

Bericht van CameraNU.nl: https://www.cameranu.nl/blog/gespreid-betalen

Klanten van CameraNU.nl kunnen voortaan kiezen om hun aankoop gespreid te betalen. Hiermee komt dé foto- en videospecialist van Nederland tegemoet aan de groeiende vraag van klanten om te kopen op afbetaling.

‘Betalen via SprayPay – Gespreid betalen’

Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen, is CameraNU.nl de samenwerking aangegaan met SprayPay. Hierdoor kan gespreid betalen op een verantwoordelijke manier worden aangeboden. Zij hebben een vergunning van de AFM. De klantvriendelijke benadering van SprayPay sluit goed aan bij het streven naar 100% klanttevredenheid bij CameraNU.nl. Via SprayPay is het mogelijk om de rekening in maximaal 36 termijnen te betalen. Uiteraard kun je boetevrij aflossen, hierdoor bepaal jij dus de looptijd. Daarnaast heb je aan het einde van de looptijd de mogelijkheid om een goed doel te steunen op kosten van SprayPay.

Het aanvraagproces is veilig online te doorlopen waardoor klanten niet lang hoeven te wachten op goedkeuring. De order wordt direct doorgezet, waardoor de klant de producten zo snel mogelijk in huis heeft.

CameraNU.nl biedt gespreid betalen aan op bijna het hele assortiment voor orders van 250 tot 5000 euro. Wil je meer weten over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl