Meubels gespreid betalen

Meubels gespreid betalen is mogelijk bij onderstaande webshops.
Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

SprayPay - Gespreid betalen
4.2
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Guerrera De DiosGuerrera De Dios
16:45 26 Mar 23
Ik ben bij mijn eerste aanvraag afgewezen en heb alsnog contact opgenomen met SprayPay. De medewerker heeft ondanks alles alsnog voor me uitgezocht wat de reden van afwijzing was. Achteraf bleek dat ik een onjuiste antwoord heb aangevink gedurende het aanvraagproces. Ik mocht mijn aanvraag opnieuw indienen en heb in 2 dagen mijn ijskast thuis ontvangen. Ik ben dankbaar dat de medewerker niet heeft opgegeven. Bedankt mw. Saskia!
Martijn AppelMartijn Appel
15:31 22 Feb 23
Makkelijk en snel, vind het voor hele dure aankopen een perfecte nette oplossing..duidelijk helder en makkelijk!
Cees MoesCees Moes
18:08 21 Feb 23
Heel fijn geholpen en alles snel geregeld om in termijnen te betalen echt een aanrader voor mensen die een grote uitgave heb en niet in een keer kan betalen ....
Super snel geregeld!Wat een snelle afhandeling, voor het aankoop te kunnen doen! Heeft tevens het mogelijk om kosteloos afbetaling te voldoen, voor snelle aflossing! Super bedankt!
js_loader

Meubels gespreid betalen via SprayPay

Heb je net een nieuw huis gekocht of wil jij jouw huidige woonkamer eens helemaal gaan veranderen? Via de betaalmethode van SprayPay – gespreid betalen kun jij al jouw favoriete meubels bestellen en deze in termijnen aan ons terugbetalen! Bij de aangesloten webshops heb je ruime keus uit meubels voor het hele huis, je hebt een ruime keuze uit allerlei soorten meubels zoals, banken, hoekbanken, 2 zitsbanken, 2,5 zitsbanken, 3 zitsbanken, 3,5 zitsbanken, 4 zitsbanken of 5 zitszbanken. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de kleding van het meubel. Er zijn mooie keuze mogelijkheden mogelijk zoals, 70% leder, leer of een bank in een stof variant. De aangesloten webshops verkopen ook tafels, poefjes, stoelen, kasten en allerlei soorten lampen.  De webshops focussen zich altijd op de nieuwste trends. Alle webshops bieden verschillende stijlen aan zoals moderne meubels, industriële meubels of Scandinavische meubels. Mocht je een nieuwe bank gespreid willen betalen maar twijfel je nog over de kleur of de stof? De aangesloten webshops hebben vaak de mogelijkheid om een gratis stofstalen aan te vragen.

De aangesloten webshops verkopen onder andere merken zo als: Zuiver, Eleonora, 24designs, Kare design, Hartman, BePureHome, Sintra, Brix, exotan, innovation,

Soms hebben de webshops de mogelijkheid om ergens te gaan proef zitten of hebben ze ook winkels. Bekijk goed de webshop voordat SprayPay aanvraagproces wordt afgerond. De webwinkels hanteren vaak verschillende levertijden. Uiteraard is dit afhankelijk van de voorraad en of jij jouw meubels op maat laat maken. Vaak schommelt het bij banken tussen de 5 werkdagen en 8 weken. Kijk niet te vaak naar de levertijden maar bepaal voornamelijk wat het beste bij je past! Jouw nieuwe SprayPay meubel gaat waarschijnlijk langer mee dan de levertijd. Mocht je advies willen hebben over de meubels neem dan vooral contact op met de webshop.

Maak jij je een beetje zorgen over de betrouwbaarheid van de aangesloten webshops? Geen zorgen! SprayPay heeft een uitvoerig intake gesprek gehad met de webshop voordat onze betaalmethode wordt aangeboden.

Het voordeel van SprayPay is dat de meubels voor een relatief laag maandbedrag kunnen worden aangeschaft en daardoor hoef je niet direct je reserves aan te spreken. Om de woonmeubels en eventueel de overige accessoires gespreid te kunnen betalen moeten alle producten worden toegevoegd in de winkelwagen. Daarna klik je op de afrekenpagina op SprayPay – Gespreid betalen en doorloop je het SprayPay aanvraagproces.

SprayPay – gespreid betalen kan worden gebruikt als het aankoopbedrag tussen de €250 – €3500,- ligt. Jouw aankoop kan je in de volgende termijnen terugbetalen: 12,18,24 of 36 maanden. Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt.

Heb je verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Kijk of het antwoord staat tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.