Scooter gespreid betalen

Scooters gespreid betalen is mogelijk bij onderstaande webshops.
Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Hoe werkt het?

1

Winkelen

Wat wordt jouw nieuwe aankoop?

2

Aanvragen

Kies op de betaalpagina voor gespreid betalen met SprayPay en start de aanvraag.

3

Goedkeuring

Als wij je aanvraag hebben goedgekeurd, betaalt SprayPay het artikel.

4

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso.

5

Betaald

Na afloop van de door jouw bepaalde periode staat er geen bedrag meer open.

Benieuwd wat jouw maximale aankoopbedrag is?

Benieuwd naar de maandelijkse kosten?

SprayPay - Gespreid betalen
4.2
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Guerrera De DiosGuerrera De Dios
16:45 26 Mar 23
Ik ben bij mijn eerste aanvraag afgewezen en heb alsnog contact opgenomen met SprayPay. De medewerker heeft ondanks alles alsnog voor me uitgezocht wat de reden van afwijzing was. Achteraf bleek dat ik een onjuiste antwoord heb aangevink gedurende het aanvraagproces. Ik mocht mijn aanvraag opnieuw indienen en heb in 2 dagen mijn ijskast thuis ontvangen. Ik ben dankbaar dat de medewerker niet heeft opgegeven. Bedankt mw. Saskia!
Martijn AppelMartijn Appel
15:31 22 Feb 23
Makkelijk en snel, vind het voor hele dure aankopen een perfecte nette oplossing..duidelijk helder en makkelijk!
Cees MoesCees Moes
18:08 21 Feb 23
Heel fijn geholpen en alles snel geregeld om in termijnen te betalen echt een aanrader voor mensen die een grote uitgave heb en niet in een keer kan betalen ....
Super snel geregeld!Wat een snelle afhandeling, voor het aankoop te kunnen doen! Heeft tevens het mogelijk om kosteloos afbetaling te voldoen, voor snelle aflossing! Super bedankt!
js_loader

Scooters gespreid betalen via SprayPay

Wil jij je nieuwe scooter, e-scooter, scootmobiel, vespa scooter, custum vespa scooter, zip scooter, retro scooter, schakelbrommer, motorscooter, MP3 in termijnen betalen, dan ben je in bij SprayPay – gespreid betalen aan het juiste adres. SprayPay – gespreid betalen kan worden gebruikt als het aankoopbedrag tussen de €250 – €5000,- ligt. Jouw aankoop kan je in de volgende termijnen terugbetalen: 12,18,24 of 36 maanden. Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt.

De aangesloten webshops verkopen onder andere de volgende merken: Beta, IVA, Peugeot, Vespa, AGM, BTC, KIllerbee, Piaggio, Yamaha, Aprillia, Derbi, Kymco, SYM.

Weet jij nog niet of jij een nieuwe auto wil kopen of een nieuwe scooter? Een scooter heeft veel voordelen ten opzichte van een nieuwe auto. Geen parkeerkosten en je kan de scooter in de binnenstad parkeren. De scooter is snel, wendbaar, goedkoper dan de auto, tram, bus of de taxi. Daarnaast hoef je met SprayPay niet al je reserves aan te spreken en kan jij met een relatief laag maandbedrag een nieuwe scooter kopen.

Wil jij liever eerst een scooter bekijken of een rondje rijden? De aangesloten webwinkels hebben ook fysieke winkels. Weet jij nog niet welke scooter jij moet kopen? Bedenk dan goed of je nieuwe scooter jouw nieuwe primaire vervoersmiddel wordt of dat je alleen gaat rijden met mooi weer. Wanneer je jouw scooter als primair vervoersmiddel gaat gebruiken dan kun je het beste kijken naar de A-merken zoals, Peugeot, Sym, Kymco, Vespa, Piaggo, Yamaha of apprilia. Deze merken zijn het beste bestand tegen allerlei soorten weerstypen. Doordat jij de scooter in 36 termijnen kan betalen zal het maandbedrag niet veel hoger liggen dan een B merk.

Daarnaast kan je tegenwoordig ook een elektrische scooter gespreid betalen. Wat is eigenlijk het verschil tussen een elektrische en een scooter die op brandstof rijdt? Het rijden van een elektrische scooter is goedkoper maar de actie radius is maar 80 kilometer. De actie radius van een nieuwe (benzine) scooter is ongeveer 200 kilometer. Deze tank is binnen enkele minuten gevuld en het opladen van een elektrische scooter kost ongeveer 6 uur.

Wil jij weten tegen welk maandbedrag jij een nieuwe scooter kan kopen? Via de rekenmodule kan jij dit eenvoudig uitrekenen. De rekenmodule van SprayPay is te vinden via: www.spraypay.nl/maandbedrag. Heb je verder nog vragen over de SprayPay – Gespreid betalen betaalmethode? Kijk of het antwoord staat tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.