Jouw webshop optimaliseren OLD

Met SprayPay kun je jouw omzet significant laten stijgen. Webshopbezoekers die twijfelen over een aankoop omdat ze in één keer een groot bedrag moeten betalen, kopen wellicht wel als ze gespreid kunnen betalen. Het is daarvoor wel belangrijk dat de mogelijkheid om gespreid te betalen met SprayPay, goed wordt gecommuniceerd.

Hoe verhoog je de conversie met SprayPay?

Logo

Het helpt enorm als je het SprayPay logo op je website plaatst. Hoe eerder je jouw klant informeert over de mogelijkheid om gespreid te betalen, hoe hoger de omzetstijging. Plaats ons logo zeker in het rijtje betaalmogelijkheden vlakbij de plek waar je ook de prijs communiceert. Je kunt de betaalmogelijkheden incl. het SprayPay logo ook in de footer plaatsen zoals Sfeerhaard Concurrent dat doet. Of vermeld de mogelijkheid tot gespreid betalen zelfs als een van je USP’s in de header van de website zoals Somas Home.

Het kleine logo zonder ‘Gespreid betalen’ plaats je in het rijtje betaalmogelijkheden. Het logo met ‘Gespreid betalen’ is voor andere plekken op je site.

Wij richten ons bewust op de gespreid betalen klant. Deze klant is op zoek naar financiele flexibiliteit, die wij samen met SprayPay kunnen bieden

Leon de Vries, oprichter Somas Home

Vermeld het maandbedrag

Je maakt het je klanten erg makkelijk door bij de prijs op de productpagina, direct het maandbedrag bij gespreid betalen te vermelden. Zo wordt de keuze voor gespreid betalen erg aantrekkelijk en verlaag je de koopdrempel.

Download gratis de SprayPay – Gespreid betalen plug-in voor WooCommerce om binnen enkele seconden maandbedragen te tonen op de productpagina. Bekijk hier hoe dat er uit ziet bij Voordelig sanitair design.

Gebruik je een ander platform? Neem dan contact met ons op. Er zijn genoeg andere mogelijkheden om het maandbedrag te tonen.

Check-out optimalisatie

Plaats SprayPay direct onder IDEAL bij de betaalmogelijkheden. Zorg dat de naam SprayPay – Gespreid betalen  in de check-out volledig is uitgeschreven i.p.v. alleen SprayPay. Hoe eerder en duidelijker de uitleg hoe SprayPay werkt, hoe hoger de omzetstijging.

Rekentools

De rekentools waarmee klanten hun aankoopbedrag of maandbedrag kunnen berekenen, kun je ook direct op jouw site plaatsen. Ook dit draagt bij aan een omzetstijging via gespreid betalen. Je plaatst de tools door de volgende code te plaatsen op jouw website.

Copy to Clipboard
Copy to Clipboard

Met SprayPay jouw omzet laten stijgen?