SprayPay biedt vanaf nu leningen aan van € 5.000 tot € 75.000 euro.

14 oktober 2020

De Nederlandse betaaldienst Spraypay biedt een nieuwe leningsvorm aan. Het is voor de consument mogelijk geworden om voor een bedrag van € 5.000 tot € 75.000  direct een lening af te sluiten bij Spraypay. Tevens is het ook mogelijk om lopende leningen samen te voegen tot één lening.

Spraypay biedt de consument op deze manier meer mogelijkheden. ‘Door het maximale leningsbedrag te verhogen kan SprayPay een breder aanbod van financieringen aanbieden en consumenten bedienen die producten willen kopen die duurder zijn dan € 5000,- . Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld keukens, sanitair en auto’s,’ aldus Willem Libourel, co-founder SprayPay.

Tevens kan Spraypay lopende leningen van consumenten samen voegen tot één lening. ‘De rente is de afgelopen jaren gedaald dus de kans is groot dat een consument een te dure lening heeft. Door via Spraypay lopende leningen samen te voegen krijgt de consument niet alleen een lagere rente maar geeft het de consument ook financiële rust doordat er één duidelijk overzicht is van de financiële verplichtingen.’ aldus Max Libourel, founder van SprayPay. Voor het afsluiten of samenvoegen van leningen kan de consument online een offerte aanvragen via de website van SprayPay.

SprayPay is een betaalmethode welke speciaal voor online aankopen is ontwikkeld. Het bedrijf biedt gespreid betalen aan in 12, 18, 24 of 36 termijnen tot €5.000,-.

Meer informatie? Ga naar: https://www.spraypay.nl/lening-aanvragen-of-samenvoegen/